СРЕДЊОВЕКОВНИ ГРАД ГОЛУБАЦ

др Млађан Цуњак, Часлав Јордовић

Формат: 24 cm

Број страна: 176 страна

Писмо: ћирилица

Повез: мек, броширан

„Дело овакве врсте, засигурно свестраног приступа, до сада нисмо имали. На једном месту, кроз кристално јасан, методолошки поступак, писци истраживачи воде читаоца кроз Голубац и његову историју, легенду, археологију, архитектуру и богате археолошке налазе.“

Извод из рецензије
проф др Радомира В. Поповића

„Аутори су се латили тешког посла да данашњем читаоцу представе град Голубац у простору и времену и да га прикажу са разних страна. У том циљу је расветљен проблем извора и литературе, реконструисана његова историја и јавности презентовани остаци материјалне културе.“

Извод из рецензије
др Радомира Милошевића