ТЕНДЕР ЗА ДРУГУ ФАЗУ ЗАШТИТНИХ АРХЕОЛОШКИХ ИСТРАЖИВАЊА У СЕКТОРУ ВАРОШКЕ КАПИЈЕ 1 СМЕДЕРЕВСКЕ ТВРЂАВЕ
20211

На Порталу јавних набавки објављен је Позив за подношење понуда у поступку јавне набавке радова мале вредности за Другу фазу заштитних археолошких истраживања у сектору Варошке капије 1 Смедеревске тврђаве,  ЈНМВ 1.3.2/2020.

Сви заинтересовани могу преузети позив и конкурсну документацију на линку http://portal.ujn.gov.rs/Dokumenti/JavnaNabavka.aspx?idd=2801531

Понуде се могу поднети непосредно или поштом на адресу: Регионални завод за заштиту споменика културе Смедерево, Улица деспота Ђурђа 37, 11 300 Смедерево.

Рок за подношење понуда је до 09.07.2020. године до 11:30 часова, а отварање понуда биће истог дана у просторијама Регионалног завода са почетком у 12.00 часова.

Критеријум за оцењивање понуда је ,,најнижа понуђена цена“.

Одлука о додели уговора биће донета у року од пет дана од дана отварања понуда.

30.06.2020.                                                                                                                                                                            В.М.