МИНИСТАРСТВO КУЛТУРЕ ОБЈАВИЛО РЕЗУЛТАТЕ КОНКУРСА ЗА 2017. ГОДИНУ

Министарство културе и информисања Републике Србије објавило је 25. априла 2017. године на својој интернет страници резултате конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката из области културног наслеђа у Републици Србији у 2017. годину.

Регионалном заводу за заштиту споменика културе Смедерево опредељена су средства за три пројекта и то за наставак радова на Језавском бедему Смедеревске тврђаве – обнова куле 9,  наставак систематских археолошких истраживања Тврђаве Рам и остваривање систематског увида у стање непокретних културних добара на територији Подунавског и Браничевског управног округа.

Конкурс је трајао од 11. јануара до 12. фебруара 2017. године, док су Решења о додели средстава за финансирање и суфинансирање пројеката из области археолошког и непокретног културног наслеђа донета 30. марта 2017. године.

Резултати конкурса могу се погледати на: http://www.kultura.gov.rs/cyr/konkursi/rezultati-konkursa-za-finansiranje-ili-sufinansiranje-projekata–iz-oblasti-kulturnog-nasledja-u-republici-srbiji-u-2017–godini

В.М.