УЧЕШЋЕ У АКЦИЈИ ЧИШЋЕЊА ГРАДА СМЕДЕРЕВА

Запослени у Регионалном заводу за заштиту споменика културе Смедерево узели су у суботу 31.05.2014. године активно учешће у акцији кошења и чишћења зелених површина у граду Смедереву.

Акцији су се у временском периоду од 8 до 14 часова одазвали сви запослени, и као сваки узорни домаћин прво очистили двориште и простор око своје зграде, а затим и зелене површине, стазе, приобаље и железничке колосеке на простору од НИС-ове пумпе код Старе железаре до уласка у тврђаву и тротоаре у Карађорђевој улици и свим попречним улицама у овом делу града.