ЈАВНА НАБАВКА ЗА ИЗВОЂЕЊЕ КОНЗЕРВАТОРСКО-РЕСТАУРАТОРСКИХ РАДОВА НА КРОВУ ЦРКВЕ СВ. ТРОЈИЦЕ У ЦЕРОВЦУ
20215

Регионални завод за заштиту споменика културе Смедерево објавио је на Порталу јавних набавки Позив за подношење понуда у поступку јавне набавке радова мале вредности – Конзерваторско-рестаураторски радови на санацији, конзервацији и презентацији комплекса цркве Св.Тројице у Церовцу, број ЈНМВ 1.3.4/2020.

Позив и конкурсну документацију сви заинтересовани могу преузети на линку http://portal.ujn.gov.rs/Dokumenti/JavnaNabavka.aspx?idd=2790229

Понуде се могу поднети непосредно или поштом на адресу: Регионални завод за заштиту споменика културе Смедерево, Улица деспота Ђурђа 37, 11 300 Смедерево.

Рок за подношење понуда је 01. јул 2020. године до 11.30 часова, а отварање понуда биће истог дана у просторијама Регионалног завода са почетком у 12.00 часова.

Критеријум за оцењивање понуда је ,,најнижа понуђена цена“.

Одлука о додели уговора биће донета у року од пет дана од дана отварања понуда.

22.06.2020.                                                                                                                                                          В.М.