радови
page-template-default,page,page-id-18738,bridge-core-2.4,translatepress-sr_RS,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

ЗАВРШЕНА ЈЕ РЕСТАУРАЦИЈА ИКОНОСТАСА ЦЕРОВАЧКЕ ЦРКВЕ

На путу од Смедеревске Паланке према Тополи налази се питомо село Церовац са црквом која ...

ЗАВРШЕНА ЈЕ ПЕТА ФАЗА СИСТЕМАТСКИХ АРХЕОЛОШКИХ ИСТРАЖИВАЊА РАМСКЕ ТВРЂАВЕ

Систематска археолошка истраживања Рамске тврђаве у оквиру пете фазе радова су започета крајем 2019. а ...

ЗАВРШЕНИ СУ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ КРОВА ЦРКВЕ СВ.ТРОЈИЦЕ У ЦЕРОВЦУ КОД СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ – 21.10.2020.

На потезу Липовац у Церовцу код Смедеревске Паланке, мештани су 1822. године у церовој шуми ...

ЗАВРШЕНА ЈЕ ДРУГА ФАЗА РАДОВА НА САНАЦИЈИ И РЕСТАУРАЦИЈИ КАПЕЛЕ ДИНЕ МАНЧИЋА НА СТАРОМ ГРОБЉУ У СМЕДЕРЕВУ – 28.08.2020.

Недавно је у организацији Регионалног завода за заштиту споменика културе Смедерево завршена друга фаза радова ...

НАЈАВА АРХЕОЛОШКИХ ИСКОПАВАЊА У ЗОНИ ВАРОШКЕ КАПИЈЕ СМЕДЕРЕВСКЕ ТВРЂАВЕ

За јесен 2019. године планирана су заштитна археолошка истраживања сектора Варошке капије Смедеревске тврђаве у ...

ЗАВРШЕНИ СУ РАДОВИ НА СТАТИЧКОЈ САНАЦИЈИ И СТАБИЛИЗАЦИЈИ КУЛЕ 11 СМЕДЕРЕВСКЕ ТВРЂАВЕ

Прва фаза радова на статичкој санацији и стабилизацији куле 11 Смедеревске тврђаве, започета крајем прошле ...

НАСТАВЉАЈУ СE РАДОВИ НА СТАТИЧКОЈ САНАЦИЈИ КУЛЕ 11 СМЕДЕРЕВСКЕ ТВРЂАВЕ

Реализација пројекта „Статичке санације и стабилизације куле 11 Смедеревске тврђаве“ поверена Привредном друштву за изградњу, ...

ЗАВРШЕНА ЈЕ ЧЕТВРТА ФАЗА АРХЕОЛОШКИХ ИСТРАЖИВАЊА И ДРУГА ФАЗА ОБНОВЕ ТВРЂАВЕ РАМ

Средином новембра 2018. године завршена је четврта фаза археолошких истраживања и друга фаза обнове тврђаве ...

ПОЧИЊУ РАДОВИ НА СТАТИЧКОЈ САНАЦИЈИ И СТАБИЛИЗАЦИЈИ КУЛЕ 11 СМЕДЕРЕВСКЕ ТВРЂАВЕ

Потписивањем уговора за реализацију пројекта „Статичке санације и стабилизације куле 11 Смедеревске тврђаве“ завршен је ...

ЗАВРШЕНА ЈЕ ПРВА ФАЗА РАДОВА НА РЕСТАУРАЦИЈИ КАПЕЛЕ ДИНЕ МАНЧИЋА

У оквиру реализације Пројекта конструктивне санације и рестаурације фасада капеле Дине Манчића на Старом гробљу ...

ЗАВРШЕНИ СУ РАДОВИ НА РЕСТАУРАЦИЈИ СПОМЕНИКА СРПСКИМ ВОЈНИЦИМА 1912-1918 У ПОЖАРЕВЦУ

У организацији Регионалног завода за заштиту споменика културе Смедерево завршени су радови на реализација пројекта ...

УСКОРО ПОЧИЊУ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ СПОМЕНИКА СРПСКИМ ВОЈНИЦИМА 1912-1918. ГОДИНЕ У ПОЖАРЕВЦУ

Након спроведеног поступка јавне набавке мале вредности и доношења одлуке о додели уговора, Регионални завод ...