IN MEMORIAM

IN MEMORIAM

У жељи да јавно и званично искажемо поштовање и захвалност нашем цењеном колеги и директору који нас је изненада напустио, Град Смедерево је у сарадњи са Регионалним заводом организовао „Сећање на Верољуба Ранковића“ на његов дугогодишњи предан рад у служби заштите непокретног културног наслеђа, руковођење установом културе, као и учешће у организацији и реализацији бројних градских манифестација.

Сећање ће бити одржано у среду 5.8.2015. године са почетком у 10 часова у пленумској сали Градске управе Смедерево.