ГОДИШЊА СКУПШТИНА СЕКЦИЈЕ АРХИТЕКАТА ДКС У СМЕДЕРЕВУ
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
20459
post-template-default,single,single-post,postid-20459,single-format-standard,bridge-core-2.4,translatepress-sr_RS,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

ГОДИШЊА СКУПШТИНА СЕКЦИЈЕ АРХИТЕКАТА ДКС У СМЕДЕРЕВУ

У Смедереву је 27. и 28. новембра 2014. године у организацији Регионалног завода за заштиту споменика културе Смедерево, одржана Годишња скупштина Секције архитеката Друштва конзерватора Србије.

Тема скупа била је Презентација планова заштите непокретних културних добара и добара која уживају претходну заштиту које заводи за заштиту споменика културе израђују за потребе издавања услова за израду планске документације.

У раду скупа учествовало је око четрдесет конзерватора из Србије и Републике Српске, а свој допринос дале су и колеге из Дирекције за изградњу, урбанизам и грађевинско земљиште Смедерево. Презентовано је укупно дванаест планова заштите који су израђивани за потребе израде просторних планова, генералних планова, планова генералне регулације и планова детаљне регулације.

Након радног дела учесници су обишли Смедерево и посетили Вилу Обреновића на Плавинцу.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.