ИМЕНОВАЊЕ В.Д. ДИРЕКТОРА РЕГИОНАЛНОГ ЗАВОДА
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
20397
post-template-default,single,single-post,postid-20397,single-format-standard,bridge-core-2.4,translatepress-sr_RS,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

ИМЕНОВАЊЕ В.Д. ДИРЕКТОРА РЕГИОНАЛНОГ ЗАВОДА

Решењем о именовању вршиоца дужности директора Регионалног завода за заштиту споменика културе Смедерево – Установе културе од националног значаја бр. 119-11182/2015 од 23.10.2015. године председник Владе Републике Србије Александар Вучић именовао је Дејана Радовановића за вршиоца дужности директора ове установе.

Дејан Радовановић дипломирани археолог, запослен је у Регионалном заводу од 1994. године. Стручни конзерваторски испит положио је 1995. године и напредовао до звања археолог-конзерватор саветник. Од  2014. године је координатор Одељења за истраживање, валоризацију и документацију Регионалног завода.Члан је Комисије за израду предлога Закона о културном наслеђу и Закона о непокретном културном наслеђу.  У периоду 2008-2011. године био је потпредседник Друштва конзерватора Србије и  члан редакције стручног часописа Гласник ДКС у периоду 2004-2011. године. Аутор је бројних радова и популарних текстова објављених у стручним часописима и смедеревској периодичној штампи. Оснивач је и председник Удружења за неговање природне и културне баштине „Храст“ из Смедерева.

23.11.2015.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.