КЊИГА ПРОМЕНА

КЊИГА ПРОМЕНА

Формат: 25 cm

Број страна: 465 страна

Писмо: ћирилица

Повез: тврд

Књига промена је романсирана илустрована прошлост Смедерева, јединствена визура богате историје нашег града. Специфичним ауторским приступом на уметничком и историографском плану реконструисан је полувековни живот Смедерева, његове мене, постојаност и пролазност.

Те године, утиснуте у типографски слог, неће се више вратити, али ће захваљујући Књизи промена остати у читаочевом сећању. За вршњаке времена и загледане у последњу српску престоницу, Књига промена је драгуљ, драгоцени емотивни пртљаг и незаобилазни извор за све потоње изучаваоце наше историје.(…)“

Реч издавача