МИНИСТАРСТВO КУЛТУРЕ ОБЈАВИЛО ЈЕ РЕЗУЛТАТЕ КОНКУРСА ЗА 2018. ГОДИНУ

Министарство културе и информисања Републике Србије објавило је 9. маја 2018. године на својој интернет страници резултате конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката из области културног наслеђа у Републици Србији у 2018. годину.

Регионалном заводу за заштиту споменика културе Смедерево опредељена су средства за статичку санацију и стабилизацију куле 11 Смедеревске тврђаве и реализацију четврте фазе систематских археолошких истраживања Тврђаве Рам.

Конкурс је расписан 29. јануара и трајао је до  1. марта 2018. године. На предлог стручне Комисије, Министарство културе је 3. маја 2017. године донело Решења о додели средстава за финансирање и суфинансирање пројеката из области археолошког и непокретног културног наслеђа.

Резултати конкурса могу се погледати на: http://www.kultura.gov.rs/cyr/konkursi/rezultati-konkursa-za-finansiranje-ili–sufinansiranje-projekata-iz-oblasti-kulturnog-nasledja-u-republici-srbiji-u-2018–godini

10.5.2018.                                                                                                                                                                                          В.М.