МИНИСТАРСТВO КУЛТУРЕ ОБЈАВИЛО РЕЗУЛТАТЕ КОНКУРСА ЗА 2017. ГОДИНУ
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
20330
post-template-default,single,single-post,postid-20330,single-format-standard,bridge-core-2.4,translatepress-sr_RS,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

МИНИСТАРСТВO КУЛТУРЕ ОБЈАВИЛО РЕЗУЛТАТЕ КОНКУРСА ЗА 2017. ГОДИНУ

Министарство културе и информисања Републике Србије објавило је 25. априла 2017. године на својој интернет страници резултате конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката из области културног наслеђа у Републици Србији у 2017. годину.

Регионалном заводу за заштиту споменика културе Смедерево опредељена су средства за три пројекта и то за наставак радова на Језавском бедему Смедеревске тврђаве – обнова куле 9,  наставак систематских археолошких истраживања Тврђаве Рам и остваривање систематског увида у стање непокретних културних добара на територији Подунавског и Браничевског управног округа.

Конкурс је трајао од 11. јануара до 12. фебруара 2017. године, док су Решења о додели средстава за финансирање и суфинансирање пројеката из области археолошког и непокретног културног наслеђа донета 30. марта 2017. године.

Резултати конкурса могу се погледати на: http://www.kultura.gov.rs/cyr/konkursi/rezultati-konkursa-za-finansiranje-ili-sufinansiranje-projekata–iz-oblasti-kulturnog-nasledja-u-republici-srbiji-u-2017–godini

В.М.

5.5.2017.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.