ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОКРЕТАЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ РАДОВА ЗА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈЕ У ГОЛОБОКУ

Покренут је поступак јавне набавке мале вредности за доделу јавне набавке радова за: „Санацију Споменика херојима из Голобока палим у ратовима 1912-1919.године и незнаним јунацима палим у одбрани Голобока 15. октобра 1915. године у Голобоку “ бр.ЈНМВ 1.3.2./2015.

Позив за подношење понуда као и конкурсна документација објављени су на Порталу јавних набавки 23.04.2015. године. О наведеном поступку јавне набавке радова детаљније се можете информисати преузимањем позива и документације са Портала јавних набавки –  http://portal.ujn.gov.rs/Dokumenti/JavnaNabavka.aspx?idd=686436

Понуде се подносе непосредно или путем поште на адресу Регионалног завода за заштиту споменика културе Смедерево, Улица деспота Ђурђа 37, 11 300 Смедерево.

Рок за подношење понуда је 4. мај 2015.године до 11.30 часова, а отварање понуда ће се обавити у просторијама Регионалног завода 4. маја 2015. године са почетком у 12.00 часова.

Критеријум за оцењивање понуда је ,,економски најповољнија понуда“.

Одлука о додели уговора донеће се у року од 3 дана од дана отварања понуда.