ОБЈАВЉЕНИ СУ РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА МИНИСТАРСТВА КУЛТУРЕ ЗА 2020. ГОДИНУ
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
20217
post-template-default,single,single-post,postid-20217,single-format-standard,bridge-core-2.4,translatepress-sr_RS,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

ОБЈАВЉЕНИ СУ РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА МИНИСТАРСТВА КУЛТУРЕ ЗА 2020. ГОДИНУ

Министарство културе и информисања Републике Србије објавило је крајем маја месеца на својој интернет страници резултате конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката из области културног наслеђа у 2020. години.

Регионалном заводу за заштиту споменика културе Смедерево одобрена су средства за реализацију три пројекта. У траженом износу биће финансирани радови на реализацији Пројекта Конзерваторско-рестаураторских радова на санацији и конзервацији надземног дела куле 11 Смедеревске тврђаве и Друга фаза заштитних археолошких истраживања у сектору Варошке капије 1 Смедеревске тврђаве, док је за реализацију Пројекта санације, конзервације и презентације комплекса цркве Св. Тројице у Церовцу одобрен само део тражених средстава.

Регионални завод је на конкурсу за радове у 2020. години аплицирао и са Пројектом статичке санације цркве Захвалнице и презентације комплекса у Радовањском лугу који Министарство културе није финансијски подржало.

Резултати конкурса могу се погледати на интернет страници Министарства културе: http://www.kultura.gov.rs/cyr/konkursi

03.06.2020.                                                                                                                                                          В.М.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.