ОБЈАВЉЕНИ СУ РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА МИНИСТАРСТВА КУЛТУРЕ
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
20374
post-template-default,single,single-post,postid-20374,single-format-standard,bridge-core-2.4,translatepress-sr_RS,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

ОБЈАВЉЕНИ СУ РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА МИНИСТАРСТВА КУЛТУРЕ

Министарство културе и информисања Републике Србије објавило је 10. маја 2016. године, на својој интернет страници, резултате конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката у области културног наслеђа у Републици Србији за 2016. годину.

Конкурс који је објављен 24. фебруара 2016. године трајао је месец дана, а Решења о додели средстава за финансирање и суфинансирање пројеката у области истраживања, заштите и коришћења су донета 9. маја 2016. године.

Регионалном заводу за заштиту споменика културе Смедерево додељена су средства за четири пројекта и то за наставак радова на Језавском бедему Смедеревске тврђаве (санацију кула 8 и 9), израду главног пројекта статичке санације куле 11 Смедеревске тврђаве, прву фазу радова на санацији фасада Старог начелства у Пожаревцу и наставак археолошких истраживања Рамске тврђаве.

Резултате конкурса можете погледати на http://www.kultura.gov.rs/cyr/konkursi/rezultati-konkursa-za-finansiranje-ili-sufinansiranje-projekata-iz-oblasti-kulturnog-nasledja-u-republici-srbiji-u-2016–godini

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.