ПОЧЕТАК РЕАЛИЗАЦИЈЕ ПРВЕ ФАЗЕ РАДОВА НА САНАЦИЈИ КАПЕЛЕ ДИНЕ МАНЧИЋА
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
20298
post-template-default,single,single-post,postid-20298,single-format-standard,bridge-core-2.4,translatepress-sr_RS,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

ПОЧЕТАК РЕАЛИЗАЦИЈЕ ПРВЕ ФАЗЕ РАДОВА НА САНАЦИЈИ КАПЕЛЕ ДИНЕ МАНЧИЋА

Прва фаза радова на санацији Капеле Дине Манчића на Старом гробљу у Смедереву почела је 9.10.2017. године потписивањем уговора између Регионалног завода за заштиту споменика културе Смедерево и Привредног друштва за изградњу, обнављање и реконструкцију грађевинских објеката „КОТО“ д.о.о. из Београда као носиоца посла и Привредног друштва „Бајица“ д.о.о. из Смедерева као члана групе. За ову годину планирана је реализација прве фазе радова према Пројекту конструктивне санације и рестаурације фасада капеле Дине Манчића на Старом смедеревском гробљу у Смедереву који је израдио Регионални завод за заштиту споменика културе Смедерево 2017. године, а који обухватају санацију куполе, препокривање кровова и санацију фасада тамбура куполе.

На јавни позив Регионалног завода објављен на Порталу јавних набавки 21.9.2017. године одазвало се само Привредно друштво „КОТО“ д.о.о. из Београда. Обавештење о додели уговора објављено је 9.10.2017.године на  Порталу јавних набавки – http://portal.ujn.gov.rs/Dokumenti/ObavestenjeOZakljucenomUgovoru.aspx?idd=1642345&idp=1624208&vz=2

Пројекат конструктивне санације и рестаурације фасада капеле Дине Манчића на Старом смедеревском гробљу у Смедереву реализује се средствима из буџета Града Смедерева у вредности од 2.492,980,00 динара без ПДВ-а, односно 2.991.576,00 динара са ПДВ-ом.

Рок за завршетак радова је 30 радних дана од дана потписивања уговора.

17.10.2017.                                                                                                                                                                             В.М.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.