ПРОМОЦИЈА КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА ПОДУНАВСКОГ И БРАНИЧЕВСКОГ ОКРУГА НА ПЛАТФОРМИ GOOGLE ARTS AND CULTURE

Министарство културе и информисања Србије почело је онлајн представљање културног наслеђа Србије na платформи Google Arts and Culture. Од укупно седам изложби, колико је постављено, три се односе на културно наслеђе са територије Подунавског и Браничевског управног округа. Презентације Смедеревске и Рамске тврђаве и цркве манастира Покајнице можете погледати на Ministry of Culture and Media of the Republic of Serbia, Belgrade, Serbia — Google Arts & Culture

За припрему изложбе Регионални завод за заштиту споменика културе Смедерево обрадио је текстуални и фото материјал.