ТЕНДЕР ЗА НАБАВКУ СЛУЖБЕНОГ АУТОМОБИЛА
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
zavod za zastitu spomenika kulture smederevo tvrdjava smederevo dunav tvrdjava golubac ram tvrdjava spomenici kulture
20229
post-template-default,single,single-post,postid-20229,single-format-standard,bridge-core-2.4,translatepress-sr_RS,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

ТЕНДЕР ЗА НАБАВКУ СЛУЖБЕНОГ АУТОМОБИЛА

Регионални завод за заштиту споменика културе Смедерево је 16.12.2019. године на Порталу јавних набавки објавио позив за подношење понуда за Набавку једног новог теренског службеног аутомобила у поступку јавне набавке мале вредности, набавка добара, број ЈНМВ 1.1.2/2019.

Сви заинтересовани могу преузети позив и конкурсну документацију на линку http://portal.ujn.gov.rs/Dokumenti/JavnaNabavka.aspx?idd=2585325

Понуде се могу поднети непосредно или поштом на адресу: Регионални завод за заштиту споменика културе Смедерево, Улица деспота Ђурђа 37, 11 300 Смедерево.

Рок за подношење понуда је среда 25.12.2019. године до 11.30 часова. Отварање понуда биће одржано истог дана са почетком у 12.00 часова у просторијама Регионалног завода.

Критеријум за оцењивање понуда је ,,најнижа понуђена цена“, а одлука о додели уговора биће донета у року од три дана од дана отварања понуда.

16.12.2019.                                                                                                                                                         В.М.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.